Frokost med cupnudels
Varmende suppe med ingefær, chili & kylling.
Ingredienser
8 – 10 dl vand
50 g brun misopasta
1 spsk finthakket ingefær
1 udkernet hakket chili
2 snittede porrer
2 gulerødder i tern
75 g edemamespaghetti/ fuldkornsnudler
300 g kogt kyllingekød
1 tsk sesamolie evt lidt soyasauce og limesaft
evt salt, peber.
Sådan gør du: Kom vandet i en gryde, giv det et opkog og pisk misopastaen ud heri. Læg ingefær, chili og grønsager i suppen og lad den simre 5 min. Tilsæt spaghetti eller nudler samt kyllingekød og lad det hele simre videre 5 – 6 min. til pasta eller nudler er kogte og kyllingekødet gennemvarmt. Smag til med sesamolie, evt soyasauce og limesaft + evt. salt og peber og server suppen rygende varm.
Energi pr. person: 150 Kcal, fedt 25%, protein 34%, kulhydrat 41%.