Suppe med ingefær, kylling
SPONSORERET indhold

Frokost med cupnudels

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Varmende suppe med ingefær, chili & kylling.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
27. nov. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

8 – 10 dl vand
50 g brun misopasta
1 spsk finthakket ingefær
1 udkernet hakket chili
2 snittede porrer
2 gulerødder i tern
75 g edemamespaghetti/ fuldkornsnudler
300 g kogt kyllingekød
1 tsk sesamolie evt lidt soyasauce og limesaft
evt salt, peber.

Sådan gør du: Kom vandet i en gryde, giv det et opkog og pisk misopastaen ud heri. Læg ingefær, chili og grønsager i suppen og lad den simre 5 min. Tilsæt spaghetti eller nudler samt kyllingekød og lad det hele simre videre 5 – 6 min. til pasta eller nudler er kogte og kyllingekødet gennemvarmt. Smag til med sesamolie, evt soyasauce og limesaft + evt. salt og peber og server suppen rygende varm.

Energi pr. person: 150 Kcal, fedt 25%, protein 34%, kulhydrat 41%.