Frokostsalat med skinke og rugbrødschips
SPONSORERET indhold

Frokostsalat med skinke og rugbrødschips

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
18. nov. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

4 tynde skiver rugbrød af daggammelt brød
1 spsk. olie
lidt salt
200 g grønne bønner, evt. fra frost
75 g spæde, blandede salater
200 g cocktailtomater
200 g juleskinke skåret i strimler eller tern
Dressing:
3 spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. dijonsennep
½ tsk. salt
peber
Desuden:
evt. 3-4 spsk. parmesanost høvlet i flager med en kartoffelskræller

  1. Læg brødskiverne på bagepapir på en bageplade. Pensl med olie, og drys med lidt salt. Stil dem i ovnen, gerne ved varmluft ved 150 gr. i 20-25 min. Afkøl skiverne, og bræk i små chips.
  2. Nip bønnerne, og kog dem 5-6 min. i letsaltet vand. Kun 4-5 min., hvis de er fra frost. Overbrus kort med koldt vand. Afdryp dem i en sigte. Skyl og afdryp salaten grundigt. Skær tomaterne i halve. Bland skinke, salat, bønner og tomater.
  3. Pisk dressingen sammen, og vend den i salaten. Drys rugbrødschips over. Drys evt. også flager af parmesanost over.