salat
SPONSORERET indhold

Frugtsalat med citrus-sirup

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fantastisk og sund frugtsalat

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
08. feb. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

1-2 blodgrapefrugter
1 appelsin
2 kiwier
1 æble
125 g kernefri, blå druer
frisk mynte
20 g pistaciekerner

CITRUS-SIRUP:
1 dl lyst rørsukker
2 dl vand
tyndtskåret skal af en økologisk citron
lidt citronsaft

Sådan gør du:

Skræl og skær frugterne, undtagen druerne, i tynde skiver og læg dem lagvis i glas med lidt mynte over.


CITRUS-SIRUP: Kom sukker, vand og citronskal i en gryde og kog det hele under omrøring, til sukkeret er opløst. Kog videre i yderligere nogle minutter, afkøl og sigt siruppen og sæt den i køleskabet, til den skal bruges. Hæld siruppen over frugten og top med pistaciekerner, så er desserten klar til servering.

Energi pr. person: 160 kcal, fedt 19%, protein 7%, kulhydrat 74%.