pandekager på grillen
SPONSORERET indhold

Fuldkornspandekager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skønne pandekager med grillet fersken

Af: Christian Bitz og Claus Holm
14. maj. 2015 | Opskrift | Fit living
12-14 stk

Ingredienser

Pandekager:
200 g hvedemel

100 g fuldkornshvedemel
4 spsk bagepulver

1 spsk salt

6 spsk neutral olie
3 dl mælk

1 1⁄2 dl skyr

2 æg

Hyld og grillet fersken: Til 4 personer
2 ferskener
4 dl hyldeblomstsaft
2 lime, saft
lidt vaniljekorn

meget lidt sort peber
1 portion pandekager (se ovenover)
8 spsk god, håndlavet brombær- eller stikkelsbærmarmelade

Sådan gør du:

Pandekager:
Bland alle de tørre ting sammen i en skål. Bland herefter alle de våde ting sammen i en anden skål. Pisk det hele godt sammen i den største skål.

Steg pandekagerne i lidt smør på begge sider på en lille pande direkte på grillristen eller over bål.

Spis pandekagerne, som du bedst kan lide dem, eller gå videre til næste opskrift.

Hyld og grillet fersken:
Grill ferskenerne på alle sider på grillen, og skær dem i både.

Bland hyldeblomst, limesaft, vanilje og sort peber, og fordel det i bunden af fire tallerkener. Læg 2 pandekager i hver tallerken, og fyld marmelade ind imellem lagene.

Anret ferskenbådene på tallerkenerne, og drys lidt vaniljekorn over inden servering.

Opskriften er fra kogebogen Bitz & Holms Grill revolution af Christian Bitz og Claus Holm. Bogen er udgivet af Samvirke.