sponsoreret indhold
Fyldig sommersalat med fuldkornsris, quinoa og sød kartoffel
SPONSORERET indhold

Fyldig sommersalat med fuldkornsris, quinoa og sød kartoffel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sol, sommer og grill kalder på lækre sprøde salater. Og her er mit bud på en fyldig salat, der mætter godt og passer perfekt til både fisk, skaldyr og saftige bøffer. Du kan naturligvis også spise den uden tilbehør eller gemme resterne til frokosten næste dag.

Af: Sara Jin Smidt Foto: Sara Jin Smidt
23. maj. 2017 | Opskrift | ALT.dk
Salat til 3-4 personer | Total: 20 min

Ingredienser

1 lille spidskålshoved
1 ps. Uncle Ben’s fuldkornsris og quinoa
1 mellemstor sød kartoffel
½ bdt. grønne asaparges
2 håndfulde friskbælgede ærter
1 fintsnittet rød chili

Dressing
3 tsk. Sesamolie
lidt revet ingefær (efter temperament)
Saft fra ½ lime

 

Sådan laver du sommersalaten

1. Skrub og kog den søde kartoffel til den er mør. Skær den gerne i mindre stykker for for minimere kogetiden. Imens koges risene efter anvisning på pakken og lad dem køle (hæld evt. koldt vand på, hvis du har travlt)

SE OGSÅ: Healthy Skinny Bitchs VITAMIN BOWLE

2. Blancher de grønne asaparges, så der stadig er bid i. Snit spidskålen, bælg ærterne og skær asparges og sødekartoflen i mundrette bidder.

 

PRØV OGSÅ: Kalorielette klatkager med fuldkornsris og quinoa

3. Rør dressingen sammen og vend med alle ingredienserne. Og pynt  afslutningsvis salaten med den friske chili. 

Anbefalet til dig