Opskrift på laks og fennikel/hvidkålssalat
SPONSORERET indhold

Gedefriskost, laks og fennikel/hvidkålssalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Lene Halmø Terkelsen Foto: David Bering
19. nov. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
13

Ingredienser

1-2 bægre gedefriskost (for eksempel fra Kirks)
1 skive fintskivet laks pr. mad

Fennikel/hvidkålssalat:
¼ lille hvidkålshoved
1 lille fennikel.

Dressing:
3/4 dl olivenolie
3/4 dl citron
1 tsk. honning
godt med salt og peber
1 fed hvidløg.

Sådan gør du

Pil evt. de yderste grimme lag af kålhovedet og fenniklen og skær det ultrafint. Bland kål og fennikel sammen med dressingen.

Vend dressingen i salaten og lad den trække et par timer.

Smør brødskiver med ost, læg laksen oven på og kom salaten på som pynt.

*) Opskrifterne er beregnet, så der er en mad til hver. Synes du, at gæsterne skal smage mere end et stykke af hver tapas, skal du gange opskrifterne op.