SPONSORERET indhold
Gedefriskost, laks og fennikel/hvidkålssalat
13
Ingredienser
1-2 bægre gedefriskost (for eksempel fra Kirks)
1 skive fintskivet laks pr. mad
Fennikel/hvidkålssalat:
¼ lille hvidkålshoved
1 lille fennikel.
Dressing:
3/4 dl olivenolie
3/4 dl citron
1 tsk. honning
godt med salt og peber
1 fed hvidløg.
Sådan gør du
Pil evt. de yderste grimme lag af kålhovedet og fenniklen og skær det ultrafint. Bland kål og fennikel sammen med dressingen.
Vend dressingen i salaten og lad den trække et par timer.
Smør brødskiver med ost, læg laksen oven på og kom salaten på som pynt.
*) Opskrifterne er beregnet, så der er en mad til hver. Synes du, at gæsterne skal smage mere end et stykke af hver tapas, skal du gange opskrifterne op.