Gedeost på salater
SPONSORERET indhold

Gedeost på salater

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

18. apr. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
8 pers.

Ingredienser

1 ps. blandede babysalater
2 spsk. olivenolie
1 spsk. cognac el. lignende
salt og peber
8 små skiver hvidt brød
lidt rosmarin
8 skiver gedeost
4 cherrytomater

  1. Skyl salatbladene, og lad dem dryppe af. bred salaten ud i et fladt fad, og stænk med olie og cognac. drys med salt og peber.
  2. Rist brødskiverne på den ene side. læg dem på bagepapir med den ristede side nedad, klip lidt frisk rosmarin på brødet, og dæk med skiver af gedeost. Pynt med en halv cherrytomat, og stil brødene under ovngrillen i nogle min., til osten har taget en smule farve. Anret ostecroutonerne på salaten, og server straks. Gør selve salaten klar, og rist brødskiverne på den ene side, så er resten klaret på et par min.