Græsk youghurt med frugt
SPONSORERET indhold

Græsk youghurt med frugt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
14. maj. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(6. personer)

Ingredienser

Græst youhurt med frugt
Sværhedsgrad: Nem
Tidsforbrug: 10 min.
½ l græsk yoghurt
2 ferskner
150 g hindbær
saften af 1 appelsin
Tilbehør:
jordbærsirup (se herunder) eller ahornsirup
Jordbærsirup (1 flaske):
Sværhedsgrad: Nem
Tidsforbrug: 2½ time, heraf arbejdstid: 30 min.
500 g jordbær
500 g sukker
3 dl vand
saften af 1 citron
korn af 1 stang vanilje

  1. Græsk yoghurt med frugt: Fordel yoghurten i 6 små glas, og stil dem på brunchbordet
  2. Skær skrællede ferskner i små tern. Bland hindbær og ferskner, og dryp med appelsinsaft. Servér det til den græske yoghurt med jordbærsiruppen herunder.
  3. Jordbærsirup: Skyl og nip jordbærrene. Skær dem i kvarte. Kog sukker, vand og citronsaft til ufarvet sirup. Tilsæt jordbær og vaniljekorn, og kog det uden låg 5-10 min. Pisk det igennem med et piskeris
  4. Afdryp siruppen i en sigte et par timer. Opbevar den derefter i køleskabet, hvor den sagtens kan holde sig et par dage.