Græskargratin opskrift
SPONSORERET indhold

Græskargratin opskrift

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
17. sep. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
3 | Total: 40 min

Ingredienser

½ hokkaido-græskar
2 bagekartofler
salt og peber
2 spsk olivenolie
1½ dl cremefraiche 38 %
2 æggeblommer
1 dl revet ost
salt op peber.

Sådan gør du

Tag kernerne ud af græskaret. Skræl græskar og bagekartofler og skær det i grove tern. Kom det i en gryde med vand og kog 20-25 min. til det er mørt. Hæld vandet fra og krydr med salt, peber og olivenolie. Fyld græskar-kartoffelmosen i et ovnfast fad.

Rør cremefraiche sammen med rå æggeblommer, revet ost og lidt salt og peber. Kom denne gratinering ovenpå græskar-kartoffelmosen.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 15-20 min. til gratineringen er gylden og lækker.

Servér græskargratin til alverdens retter. Det smager rigtigt godt både til fisk og kød.

.