Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Stege/bagetid: 30 min.
Fryse-egnet
400 g græskarkød
400 g store kartofler (skrællede)
1 løg (revet)
2-3 spsk hakket persille
2 spsk olivenolie
salt og
peber
- Riv græskar og kartofler på den grove side af et rivejern. Bland det med 1 tsk salt og lad det trække 10-15 min.
- Pres væden af blandingen og tilsæt løg, friskkværnet peber og persille.
- Varm en pande (22-24 cm) med 1 spsk olivenolie og læg græskarblandingen på. Tryk den sammen til en fast kage og lad den blive gylden på undersiden (ca. 8 min.).
- Vend „kagen” ved hjælp af et grydelåg, tilsæt den sidste olie og bag røstien gylden på undersiden (ca. 7 min.).
- Sæt panden i ovnen ved 160 grader ca. 15 min.