Græskarsuppe
SPONSORERET indhold

Græskarsuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

27. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Græskarsuppe

 

500 g græskarkød
300 g kartofler
2 løg
3 spsk. smør
1 liter hønsebouillon
2 tsk. friske timianblade
2 dl piskefløde
2 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
peber


Basilikumolie:
3 spsk. hakket basilikum
1 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft


Tilbehør:
Italiensk brød skåret i tynde skiver. Rist dem i ovnen ved 250 gr., til de er sprøde og gyldne. Gnid dem evt. med hvidløg, og dryp med olivenolie.

  1. Skær græskarkødet i små tern. Skræl kartoflerne, og skær dem i skiver. Hak løgene. Svits græskar, kartofler og løg i smør i en gryde. Tilsæt bouillon og timianblade, og lad det snurre sammen ca. 40 min. Under låg.
  2. Miks suppen jævn i en blender eller foodprocessor. Varm suppen op igen, og tilsæt fløde. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  3. Miks basilikum, olivenolie og citronsaft i en blender, eller pisk det sammen i en skål. Server suppen med basilikumolie og ristede brødskiver.