Græskarsuppe med cremefraiche og græskarkerner
SPONSORERET indhold

Græskarsuppe med cremefraiche og græskarkerner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Græskarsuppen er lavet af en hokkaido og smager fantastisk med en klat cremefraiche og ristede græskarkerner.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
01. nov. 2015 | Opskrift | Hjemmet
Græskarsuppe til 4 personer

Ingredienser

Græskarsuppe med cremefraiche og græskarkerner

1 løg (hakket)
1-2 fed hvidløg (hakket)
2 spsk olivenolie
600-700 g græskarkød (i terninger)
salt
peber
1 l hønsebouillon
1-2 spsk citronsaft


Topping:
1 dl cremefraiche
50 g græskarkerner

Tilbehør:
brød

Sådan laver du græskarsuppe

Steg løg og hvidløg bløde og blanke i olivenolie. Vend græskarterningerne i, krydr med salt og peber og steg dem blanke i 3-5 min. Tilsæt bouillon og giv det et opkog. Skru ned og lad suppen simre, til græskarstykkerne er helt møre – det tager ca. 15 min. Blend suppen jævn og smag til med citronsaft, salt og peber. Rist græskarkernerne gyldne på en tør pande. Server suppen i dybe tallerkner med cremefraiche og græskarkerner. 

VIGTIGT!

Smag altid på et græskar, før du tilbereder det. Hvis det smager bittert, skal stykket spyttes ud, og man skal straks kassere hele frugten, da den bitre frugt indeholder et giftigt bitterstof.