Græskarsuppe
SPONSORERET indhold

Græskarsuppe med karry

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Du kan bruge det skønne græskarkød til at lave en dejlig suppe af.

Af: Jes Buusmann Foto: Jes Buusmann
02. okt. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers.)

Ingredienser

500 g græskarkød eller skrællet squash
200 g skrællede kartofler
2 spsk. olie
1 stort løg
2 tsk. karry
1 tsk. stødt spidskommen
2 fed finthakket hvidløg
1 dl hvidvin
1 l hønsebouillon

  1. Skær græskarkødet og kartofler i tern. Hak løget, og svits det i olien i en gryde sammen med karry, spidskommen og hvidløg i ca. 1 min. kom græskarkød og kartofler i, og svits det med et par min. kom vin og bouillon i, og kog det ca. 30 min.
  2. Lad suppen køle lidt af, og blend den.
  3. Varm suppen op igen, og server den med hakket persille, cremefraiche og flute.