Græske tarteletter
SPONSORERET indhold

Græske tarteletter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 8-10 min. Tarteletterne er fryseegnede (uden fyld)

23. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
8-10 stk.

Ingredienser

125 g mel (ca. 2 dl)
75 g smør
1 knsp salt
½ æg
lidt koldt vand
Fyld:
2 tomater (i skiver)
2 „skoleagurker” (i skiver)
3-4 spsk salatost (eller feta, i små tern)
2 forårsløg (i skiver)
sorte oliven
2-3 spsk olie + 1 spsk vineddike
salt og peber

  1. Findel smørret i melet og kom de øvrige ingredienser i.
  2. Saml dejen og læg den i køleskabet i en halv time. Udrul og udskær den i kvadrater (10x10 cm).
  3. Beklæd smurte linseforme med dejen.
  4. Bag dem ved 200 grader i ca. 10 min.
  5. Bland fyldet og kom det først i tarteletterne lige før servering.