Gratinerede ferskner og hindbær

Foto: Mikkel Adsbøl

Gratinerede ferskner og hindbær - opskrift fra Hendes Verden

Gratinerede ferskner og hindbær

Hurtig og lækker dessert

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer
Ingredienser

Gratinerede ferskner og hindbær
4 ferskner eller nektariner
150 g hindbær
Fyld:
8 mandelbiscotti (italienske mandelkager)
2 spsk. marsala, sherry eller appelsinsaft
30 g blødt smør
3 spsk. sukker
150 g mascarpone eller cremefraiche 38 %
4 spsk. flydende honning eller ahornsirup

  1. Halver fersknerne, og fjern stenene. Flå skindet af dem. Skær fersknerne i tern. Fordel fersknerne i et smurt ovnfast fad. Fordel skyllede og afdryppede hindbær over.
  2. Knus kagerne, og kom dem i en skål. Bland dem med marsala, smør og sukker. Fordel blandingen over frugten. Fordel klatter af mascarpone over. Bag frugten ved 200 gr. på midterste ovnribbe ca. 25 min. Dryp honning over ved serveringen.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert

610x200_woordy_knap2.jpeg