Gratinerede ferskner og hindbær
SPONSORERET indhold

Gratinerede ferskner og hindbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hurtig og lækker dessert

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
24. jul. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Gratinerede ferskner og hindbær
4 ferskner eller nektariner
150 g hindbær
Fyld:
8 mandelbiscotti (italienske mandelkager)
2 spsk. marsala, sherry eller appelsinsaft
30 g blødt smør
3 spsk. sukker
150 g mascarpone eller cremefraiche 38 %
4 spsk. flydende honning eller ahornsirup

  1. Halver fersknerne, og fjern stenene. Flå skindet af dem. Skær fersknerne i tern. Fordel fersknerne i et smurt ovnfast fad. Fordel skyllede og afdryppede hindbær over.
  2. Knus kagerne, og kom dem i en skål. Bland dem med marsala, smør og sukker. Fordel blandingen over frugten. Fordel klatter af mascarpone over. Bag frugten ved 200 gr. på midterste ovnribbe ca. 25 min. Dryp honning over ved serveringen.