SPONSORERET indhold
Gratinerede ferskner og hindbær
Hurtig og lækker dessert
4 personer
Ingredienser
Gratinerede ferskner og hindbær
4 ferskner eller nektariner
150 g hindbær
Fyld:
8 mandelbiscotti (italienske mandelkager)
2 spsk. marsala, sherry eller appelsinsaft
30 g blødt smør
3 spsk. sukker
150 g mascarpone eller cremefraiche 38 %
4 spsk. flydende honning eller ahornsirup
- Halver fersknerne, og fjern stenene. Flå skindet af dem. Skær fersknerne i tern. Fordel fersknerne i et smurt ovnfast fad. Fordel skyllede og afdryppede hindbær over.
- Knus kagerne, og kom dem i en skål. Bland dem med marsala, smør og sukker. Fordel blandingen over frugten. Fordel klatter af mascarpone over. Bag frugten ved 200 gr. på midterste ovnribbe ca. 25 min. Dryp honning over ved serveringen.