Opskrift på grillede grøntsager og flankesteak
SPONSORERET indhold

Grillede grøntsager og flankesteak

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
25. jun. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 25 min

Ingredienser

 

1 aubergine
salt
2 squash
3 røde peberfrugter.
600 g flankesteak
2 fed hvidløg
salt, peber.
1 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike.
Rucola
300 g groft brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    728 Kcal
  • Fedt:
    22 %
  • Protein:
    16 %
  • Kulhydrat:
    62 %

Sådan gør du

Skær aubergine og squash i tynde skiver. Drys aubergineskiverne med lidt salt.
Halvér peberfrugterne, fjern kernerne og tryk peberfrugterne flade.
Grill peberfrugterne på skindsiden til det bobler op, afkøl en anelse, træk skindet af og skær dem i brede strimler.
Skrab saltet af aubergineskiverne og grill dem og squashskiverne på begge sider.
Krydr kødet med knust hvidløg, salt og peber og grill det 3-5 min. på hver side afhængig af tykkelse.
Dryp de grillede grønsager med en marinade af olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber.
Skær kødet i skiver og læg det ved, drys med rucola og server med brød.