Grillede grøntsager og flankesteak
Ingredienser
1 aubergine
salt
2 squash
3 røde peberfrugter.
600 g flankesteak
2 fed hvidløg
salt, peber.
1 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike.
Rucola
300 g groft brød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:728 Kcal
-
Fedt:22 %
-
Protein:16 %
-
Kulhydrat:62 %
Sådan gør du
Skær aubergine og squash i tynde skiver. Drys aubergineskiverne med lidt salt.
Halvér peberfrugterne, fjern kernerne og tryk peberfrugterne flade.
Grill peberfrugterne på skindsiden til det bobler op, afkøl en anelse, træk skindet af og skær dem i brede strimler.
Skrab saltet af aubergineskiverne og grill dem og squashskiverne på begge sider.
Krydr kødet med knust hvidløg, salt og peber og grill det 3-5 min. på hver side afhængig af tykkelse.
Dryp de grillede grønsager med en marinade af olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber.
Skær kødet i skiver og læg det ved, drys med rucola og server med brød.
Tip
Skulle der blive lidt steak tilovers, så kom det i en rugbrødssandwich med peberrod og salat