Opskrift på grillede grøntsager og flankesteak
Foto: Andreas Wiking Grillede grøntsager og flankesteak

Opskrift på grillede grøntsager og flankesteak

Grillede grøntsager og flankesteak

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 25 minutter
plate 4 Person(er)

 

1 aubergine
salt
2 squash
3 røde peberfrugter.
600 g flankesteak
2 fed hvidløg
salt, peber.
1 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike.
Rucola
300 g groft brød.

Energi pr. person:
728 Kcal
Fedt:
22 %
Protein:
16 %
Kulhydrat:
62 %

Sådan gør du

Skær aubergine og squash i tynde skiver. Drys aubergineskiverne med lidt salt.
Halvér peberfrugterne, fjern kernerne og tryk peberfrugterne flade.
Grill peberfrugterne på skindsiden til det bobler op, afkøl en anelse, træk skindet af og skær dem i brede strimler.
Skrab saltet af aubergineskiverne og grill dem og squashskiverne på begge sider.
Krydr kødet med knust hvidløg, salt og peber og grill det 3-5 min. på hver side afhængig af tykkelse.
Dryp de grillede grønsager med en marinade af olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber.
Skær kødet i skiver og læg det ved, drys med rucola og server med brød.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tip

Skulle der blive lidt steak tilovers, så kom det i en rugbrødssandwich med peberrod og salat


Se, hvad vi ellers skriver om: Steak, Grillmad, Sommer, Oksekød, Dansk mad og Hovedret