SPONSORERET indhold
Grillede kammuslinger med tomatsalsa og citronpasta
4 pers.
Ingredienser
12 store kammuslinger
1 gul peber
4 træspyd (læg dem i blød i
30 min. i koldt vand)
olivenolie
salt, peber
Tomatsalat:
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
2 spsk. rosmarin
4 spsk. olivenolie
2 spsk. hvid balsamico
6 tomater
salt, peber
½ grøn krølsalat eller blandede spæde salater
- Sæt kammuslingerne på spyd skiftevis med peberfrugt i tern. Pensl med olivenolie. Grill spyddene over trækulsgrill ca. 8 min. i alt. Krydr dem med salt og peber.
- Hak skalotteløg, hvidløg og rosmarin. Svits løgene i olivenolien i en lille gryde. Kom rosmarin og balsamico i, og kog det sammen 2-3 min. Skær tomaterne i halve både, og vend dem i. Krydr med salt og peber. Anret tomatblandingen over den snittede grønne salat. Server tomatsalaten til spyddene.