Opskrift på grillede lammekoteletter med squashsalat og yoghurtdip
SPONSORERET indhold

Grillede lammekoteletter med squashsalat og yoghurtdip

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
13. aug. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser



2 grønne squash
½ citron, saften heraf
½-1 tsk chili, finthakket
1 tsk flydende honning
2 spsk olivenolie
salt og peber
1 hjertesalat, groftplukket
¼ bundt koriander eller persille
2 dl græsk yoghurt
1 fed hvidløg, knust
salt og peber
½ tsk stødt spidskommen.
4 lammekoteletter.

Tilbehør: kogte kartofler eller brød.

Sådan gør du

Skær squash i 2-3 mm tynde skiver – gerne på en mandolin. Bring en gryde med vand til kogepunktet. Blancher squash-skiverne 1 min. og tag dem op i en skål med koldt vand. Lad squashskiverne dryppe godt af i en sigte og krydr med salt og peber.

Rør en dressing af citronsaft, chili, honning, olivenolie, salt og peber. Pluk salaten groft og vend dressingen sammen med squash, salat, friske koriander eller grofthakket persille.

Grill eller pandesteg lammekoteletterne 2-3 min. på hver side og krydr med salt og peber.
Rør drænet yoghurt med lidt knust hvidløg, salt, peber og stødt spidskommen.

Servér lammekoteletter med squashsalat, yoghurt dip og spis kogte kartofler eller brød til.