Grillede tigerrejer på blomkålsris med spinat
SPONSORERET indhold

Grillede tigerrejer på blomkålsris med spinat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Grillede tigerrejer smager fantastisk og tager ingen tid at lave! Her er de grillet med en skøn marinade og serveret med sundt tilbehør bestående af blomkålsris og spinat.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Varnke Nørregaard
20. jul. 2020 | Opskrift | Fit living
2 personer | Total: 20 min

Ingredienser

  • 500 g tigerrejer med skal
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 stort fed hvidløg, knust
  • 1 rød chili, udkernet og finthakket
  • 300 g blomkålsris
  • 2 tsk. olivenolie
  • 200 g spinatblade
  • 1 dl korianderblade, friske
  • 1 lime
  • Salt
  • Peber

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    306 Kcal
  • Fedt:
    27 %
  • Protein:
    54 %
  • Kulhydrat:
    19 %

Sådan gør du:

  1. Dup rejerne tørre. Bland olie, hvidløg og chili med salt og peber, og vend rejerne med blandingen.
  2. Varm en stor pande – eventuelt en grillpande – godt op, og steg rejerne under omrøring, til de har skiftet farve.
  3. Steg blomkålsrisene gyldne i olivenolie under omrøring, tilsæt spinat- og korianderblade, og steg kort, så de falder sammen. Smag til med salt og peber.
  4. Servér rejerne på de varme blomkålsris med lime.

Anbefalet til dig