Grillede tigerrejer på blomkålsris med spinat
Foto: Maria Varnke Nørregaard Sund og lækker sommermad!

Grillede tigerrejer på blomkålsris med spinat

Grillede tigerrejer smager fantastisk og tager ingen tid at lave! Her er de grillet med en skøn marinade og serveret med sundt tilbehør bestående af blomkålsris og spinat.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 20 minutter
plate 2 personer

  • 500 g tigerrejer med skal
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 stort fed hvidløg, knust
  • 1 rød chili, udkernet og finthakket
  • 300 g blomkålsris
  • 2 tsk. olivenolie
  • 200 g spinatblade
  • 1 dl korianderblade, friske
  • 1 lime
  • Salt
  • Peber
Energi pr. person:
306 Kcal
Fedt:
27 %
Protein:
54 %
Kulhydrat:
19 %

Sådan gør du:

  1. Dup rejerne tørre. Bland olie, hvidløg og chili med salt og peber, og vend rejerne med blandingen.
  2. Varm en stor pande – eventuelt en grillpande – godt op, og steg rejerne under omrøring, til de har skiftet farve.
  3. Steg blomkålsrisene gyldne i olivenolie under omrøring, tilsæt spinat- og korianderblade, og steg kort, så de falder sammen. Smag til med salt og peber.
  4. Servér rejerne på de varme blomkålsris med lime.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Grillmad, Rejer, Blomkål og Hovedret