Grillet aubergine med myntedressing
SPONSORERET indhold

Grillet aubergine med myntedressing

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Servér som tilbehør til grillet kød eller fisk, perfekt tilbehør til kyllingekebab med hummus.

Af: Maria P Foto: Maria P
10. aug. 2015 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Myntedressing:
2 dl yoghurt naturel
1 håndfuld friske mynteblade
salt og peber
Grillet aubergine:
1 stor aubergine
2 spsk. olivenolie
Pynt:
evt. friske mynteblade

  1. Myntedressing:
    Hak mynten, og rør den i yoghurten. Smag til med salt og peber. Lad dressingen trække, mens auberginen griller.
  2. Auberginer:
    Skær auberginen i tykke skiver, og pensl dem let med olie. Grill dem på begge sider på en mellemvarm grill, til de er møre og har et flot grillmønster.
  3. Læg aubergineskiverne på et fad og drys med salt. Dryp yoghurtdressing over og pynt evt. med mynte.