Opskrift på grillet flanksteak

Foto: Andreas Wiking Grillet flanksteak

Opskrift på grillet flanksteak

Grillet flanksteak med det hele

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

1 flanksteak a 500 g
2 tsk olivenolie
1 tsk salt
1-2 spsk afdryppet knust madagascarpeber.

Kartofler med kapers-dressing:
600 g kolde, kogte nye kartofler.

Dressing:
3 tsk olivenolie
1 spsk afdryppede kapers
1 spsk balsamicoeddike
salt, friskkværnet peber.

Pynt:
1 bdt fintskåret purløg.

Tomatsalat:
4 bøftomater, ca. 500 g
½ snittet rødløg
35 g små, sorte oliven.

Dressing:
1 tsk honning
1 tsk vineddike
1 tsk olivenolie.
Kryddergrønt.

Servering:
300 g brød.

Energi pr. person:
650 Kcal
Fedt:
28 %
Protein:
25 %
Kulhydrat:
47 %

Sådan gør du

Dup kødet tørt, pensl det med olie, gnid det med salt og madagascarpeber, og grill det ca. 8 minutter på hver side. Lad det herefter trække 8 minutter, før det skæres i tynde skiver på tværs af kødfibrene og serveres med tilbehøret.

Kartofler med kapers-dressing: Skær kartoflerne i tykke skiver, anret dem på et fad. Pisk dressingen sammen, smag den til og dryp over kartoflerne, der drysses med purløg.

Tomatsalat: Skær tomterne i skiver. Pisk dressingen sammen, smag den til og dryp den over salaten, der drysses med løg og oliven.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Flanksteak, Tomatsalat, Dressing, Grillmad, Sommer, Oksekød, Amerikansk mad og Hovedret