SPONSORERET indhold
Grillet halloumi med spinat og svampe
4
Ingredienser
500 g svampe f.eks. shitake eller bella comba
olie til stegning.
250 g baby spinat
salt, peber
200 g halloumi eller fast gedeost
400 g pitabrød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:467 Kcal
-
Fedt:30 %
-
Protein:23 %
-
Kulhydrat:47 %
Sådan gør du
Svampene renses og skæres i mindre stykker. Steg svampene møre og gyldne i lidt olie ved middel varme i ca. 5 min. Bland med babyspinat og krydr med salt og peber.
Skær osten i fire lige tykke skiver og steg dem på en rygende varm grillpande et kort øjeblik.
Rist brødene og fordel svampeblandingen ovenpå. Læg osten på toppen og servér straks.
TIP
Du kan også lægge et stykke tempereret taleggio oven på den varme spinat.