Opskrift på grillet halloumi med spinat og svampe
SPONSORERET indhold

Grillet halloumi med spinat og svampe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
07. apr. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

 

500 g svampe f.eks. shitake eller bella comba
olie til stegning.
250 g baby spinat
salt, peber
200 g halloumi eller fast gedeost
400 g pitabrød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    467 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    23 %
  • Kulhydrat:
    47 %

Sådan gør du

Svampene renses og skæres i mindre stykker. Steg svampene møre og gyldne i lidt olie ved middel varme i ca. 5 min. Bland med babyspinat og krydr med salt og peber.
Skær osten i fire lige tykke skiver og steg dem på en rygende varm grillpande et kort øjeblik.
Rist brødene og fordel svampeblandingen ovenpå. Læg osten på toppen og servér straks.