Grillet kylling opskrift
SPONSORERET indhold

Nem sommermad: Grillet kylling & vandmelonsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Jeg spiser bunker af økokylling gennem hele sommeren, og gerne med en skøn melonsalat til. Men du kan sagens dele kyllingen med flere og tilføje f.eks. kogte kartofler eller groft brød.

Af: Louisa Lorang Foto: Maria Warnke Nørregaard.
28. jun. 2018 | Opskrift | ALT for damerne
Hovedret til 2 | Total: 40 min

Ingredienser

1 kylling
lidt olie
salt

Salat:
½ vandmelon
1 agurk
50 g fetaost (mere hvis du er fan!)
saft af ½-1 citron
lidt olivenolie
salt og peber
2 håndfulde mynte

Sådan laver du grillkylling med melonsalat

1. Del kyllingen i 8-12 stykker. Gnid kyllingen med en smule olie, og grill den på en varm grill eller grillpande.

2. Skær melonen i tern. Skræl agurken, og skær den i mundrette stykker. Vend begge dele med en smule citronsaft og lidt olivenolie.

3. Vend brud af feta i salaten sammen med groft hakket mynte. Smag til med salt og peber.

4. Servér kylling og salat.

Anbefalet til dig