Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Grillet kylling opskrift
Foto: Maria Warnke Nørregaard.

Grillet kylling med vandmelonsalat

Nem sommermad: Grillet kylling & vandmelonsalat

Jeg spiser bunker af økokylling gennem hele sommeren, og gerne med en skøn melonsalat til. Men du kan sagens dele kyllingen med flere og tilføje f.eks. kogte kartofler eller groft brød.

clock 40 minutter
printer Print
plate Hovedret til 2

1 kylling
lidt olie
salt

Salat:
½ vandmelon
1 agurk
50 g fetaost (mere hvis du er fan!)
saft af ½-1 citron
lidt olivenolie
salt og peber
2 håndfulde mynte

Sådan laver du grillkylling med melonsalat

1. Del kyllingen i 8-12 stykker. Gnid kyllingen med en smule olie, og grill den på en varm grill eller grillpande.

2. Skær melonen i tern. Skræl agurken, og skær den i mundrette stykker. Vend begge dele med en smule citronsaft og lidt olivenolie.

3. Vend brud af feta i salaten sammen med groft hakket mynte. Smag til med salt og peber.

4. Servér kylling og salat.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Vandmelon, Grillmad, Nem aftensmad og Hovedret