Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på grillet kylling med quinoa-tabouleh
Foto: Andreas Wiking Grillet kylling med quinoa-tabouleh

Opskrift på grillet kylling med quinoa-tabouleh

Grillet kylling med quinoa-tabouleh

35 minutter
Print
4

300 g quinoa
4 kyllingefileter
1 tsk paprika, stærk
1 tsk sumak
Salt, peber
250 g tomater
1 agurk
2-3 forårsløg
2 spsk citronsaft
1 spsk olivenolie
masser af friske krydderurter – mynte, persille og koriander.

Sådan gør du

Skyl quinoagrynene grundigt og kog dem som anvist i letsaltet vand. Krydr kyllingefileterne med paprika, sumak, salt og peber og steg dem ca. 6 min. på hver side ved middel varme.
Hak tomaterne groft, skær agurk i små tern og snit forårsløgene.
Bland grønsagerne med de afkølede quinoagryn, citronsaft og olivenolie.
Smag til med salt og peber og bland til sidst med masser af friske krydderurter.

Se, hvad vi ellers skriver om: Grillmad, Sommer, Quinoa, Kylling, Arabisk mad og Hovedret