Grillet løgsalat
SPONSORERET indhold

Grillet løgsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
08. aug. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Tilbehør til 2-4 personer

1 bundt forårsløg
1 bundt røde forårsløg
10 små rødløg (eller skalotter)
olivenolie
salt

Dressing:
2 spsk flydende honning
4 tsk dijonsennep
7-8 spsk olivenolie
3 spsk estragon, hakket

Sådan gør du

Skær det allernederste af forårsløgene. Pil de små rødløg, men lad den lille top sidde på, så falder de ikke så nemt fra hinanden. Halvér dem.

Gnid alle løg med olivenolie, og grill dem på en varm grill. De skal bare have et par minutter eller 3-4, eller til de er møre og har fine grillstriber. Smag dem til med salt.

Rør honning, sennep, olie og estragon sammen. Vend de lune løg med dressingen, og servér

PRØV OGSÅ: Grillede padrons