Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på grillet parmakylling og squash med rosiner i balsamico
Foto: Andreas Wiking Grillet parmakylling og squash med rosiner i balsamico

Opskrift på grillet parmakylling og squash med rosiner i balsamico

Grillet parmakylling og squash med rosiner i balsamico

25 minutter
Print
4 personer

50 g rosiner
2 spsk balsamico
800 g små nye kartofler
4 kyllingefileter à 150 g
4 skiver lufttørret parmaskinke
4 rosmarinkviste
salt, peber
2 squash
1/2 dl pinjekerner
rucola.

Energi pr. person:
475 Kcal
Fedt:
21 %
Protein:
36 %
Kulhydrant:
43 %

Sådan gør du

Giv rosinerne et hurtigt opkog i balsamico.
Kog kartoflerne 15 min. i letsaltet vand.
Pak kyllingefileterne ind i parmaskinke, sæt dem på rosmarinspyd (du tager en kvist og stikker igennem) og krydr med salt og peber. Grill kyllingen ca. 15 min. ved indirekte varme og lad dem hvile tildækket i 5 min.
Skær squashene i tynde skiver på langs og grill dem på begge sider.
Dryp squashene med rosiner kogt i balsamico og drys med pinjekerner samt rucola.
Servér salaten til kyllingefileterne sammen med kartofler.



Tip

Lad kartoflerne køle lidt af, inden du serverer dem, så smager de af endnu mere.


Se, hvad vi ellers skriver om: Sommermad, Sommer, Kylling, Dansk mad og Hovedret