Opskrift på grillet steak med kartoffelsalat
SPONSORERET indhold

Grillet steak med kartoffelsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 kg små nye skrubbede kartofler
200 g græsk yoghurt 2%
2 tsk karry
1 spsk citronsaft
10 finthakkede mynteblade
2 spsk klippet purløg
salt, peber
10 forårsløg
25 g ristede græskarkerner
600 g grønne bønner
4 pebersteaks, 600 g.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    516 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    37 %
  • Kulhydrat:
    46 %

Sådan gør du

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og afkøl dem.

Rør en dressing af yoghurt, karry, citronsaft, mynte og purløg, gem lidt til pynt. Smag til med salt og peber.

Snit to forårsløg og drys dem over kartoffelsalaten sammen med græskarkernerne.

Damp resten af forårsløgene sammen med bønnerne ca. 2-3 minutter.

Steg eller grill bøfferne 2-3 minutter på hver side afhængig af tykkelse og krydr med salt og peber.

Servér med forårsløg, bønner og kartoffelsalat.