Grillspyd med svinekød og nektariner
SPONSORERET indhold

Grillspyd med svinekød og nektariner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
20. jul. 2019 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Marinering: min. 20 min.
Stegetid: 12 min.
Ingredienser:
2 tykke nakkekoteletter (eller 1 lille svinemørbrad)
2 nektariner (eller ferskner)
1 rødløg
Marinade:
2 tsk. dijonsennep
1 citron (økologisk)
1 tsk. farin
1 fed hvidløg
1 spsk. frisk timian (eller 1 tsk. rosmarin)
1 spsk. olivenolie
salt og peber
Tilbehør:
kartoffelsalat
eller friskkogte nye kartofler

  1. Marinade:
    Rør sennep sammen med fintrevet citronskal, 1 spsk. citronsaft, farin, knust hvidløg og 1 spsk. finthakket timian. Tilsæt olie, salt og peber.
  2. Skær kødet i store terninger, vend dem i marinaden, og lad dem trække i 20 min. på køkkenbordet eller i køleskab i 3-8 timer.
  3. Vask nektarinerne, udsten dem, og skær dem i tykke både. Pil rødløget, og skær det i både.
  4. Træk kød, nektariner og rødløg på spyd, og steg dem på en varm grill i 2-3 min. på alle fire sider (10-12 min. i alt).