grillede svinekoteletter
SPONSORERET indhold

Gris på spyd

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sticky gris med hoisin-chili-sauce og masser af smag

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
24. jul. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

Hoisin-chili-sauce:
2 fed knust hvidløg
1 tsk reven ingefær
1 spsk tomatpasta
1 tsk sød chili
1 knsp five spicekrydderi
¾ dl hoisin sauce
2 tsk olie

2 tykke svinekoteletter 600-700 g
4 søde kartofler (1 kg)
2 spsk olie til pensling
lidt sød paprika
1 bakke mikrosalater eller babysalater
300 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

Rør ingredienserne til saucen sammen. Skær koteletterne i brede stykker, vend dem med saucen, og sæt dem på spid. Grill kødet 6-8 minutter over gode gløder, og vend det jævnligt.
Skrub og tryk kartoflerne tørre, flæk dem igennem, pensl dem med olie, og grill dem 15-20 minutter afhængig af størrelsen. Drys kartoflerne med krydderier, og server dem til kødet med salat.

Energi pr. person: 760 kcal, fedt 30%, protein 24%, kulhydrat 46%