Opskrift på grød med nødder
SPONSORERET indhold

Grød med nødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her har du slags gryn der er lette at lave til grød og som smager godt sammen. Du kan dog sagtens bruge flere kornsorter i grøden. Nødderne giver dig sunde fedtstoffer som sammen med proteinerne og fibrene fra grynene giver en stor mæthedsfornemmelse langt op ad formiddagen.

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
10. aug. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

50 g havregryn
50 g boghvedegryn
400 g minimælk
1 knsp salt
10-20 g hakkede hasselnødder og valnødder
evt. et æble i tern.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    333 Kcal

Sådan laver du rabarber-ingefærdessert:

Bland alle ingredienser - undtagen nødder - i en gryde, kog op og rør jævnligt, så den ikke brænder på. Hak nødderne groft og tilsæt grøden, når den er taget af varmen.

Drys evt. med hakket æble. 

Prøv også kullerfillet med sommergrønt og urtedressing