Grøn fettuccine med edamamebønner og broccoli
Foto: Maria Warnke Nørregaard Find den lækre opskrift her.

Grøn fettuccine med edamamebønner og broccoli

Med fem råvarer og et lille basislager af krydderier kan du hurtigt lave velsmagende og kalorielet aftensmad som denne fettuccine.

printer Print
clock 25 minutter
plate 2 personer

100 g fettuccine
sojapasta
1 tsk. olivenolie
2 fed knust hvidløg
250 g aspargesbroccoli
150 g optøede edamamebønner
Salt og peber
1 spsk. mynte
35 g blød gedeostf

Energi pr. person:
366 Kcal
Fedt:
32 %
Protein:
47 %
Kulhydrat:
21 %

sådan gør du

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp, og hold den varm. Gem lidt af kogevandet.
  2. Snit aspargesbroccolien.
  3. Varm olien i en stor sauterpande, og steg hvidløg og broccoli, til broccolien er mør, men stadig har bid.
  4. Vend edamamebønner og pasta i – eventuelt sammen med lidt af kogevandet.
  5. Varm det hele godt igennem og smag til med salt, peber samt hakket mynte.
  6. Anrét pastaen i varme tallerkener og top med smuldret gedeost.
Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Nem aftensmad, Broccoli, Pastaretter og Hovedret