SPONSORERET indhold
Grøn fettuccine med edamamebønner og broccoli
Med fem råvarer og et lille basislager af krydderier kan du hurtigt lave velsmagende og kalorielet aftensmad som denne fettuccine.
2 personer |
Total: 25 min
Ingredienser
100 g fettuccine
sojapasta
1 tsk. olivenolie
2 fed knust hvidløg
250 g aspargesbroccoli
150 g optøede edamamebønner
Salt og peber
1 spsk. mynte
35 g blød gedeostf
Næringsindhold
-
Energi pr. person:366 Kcal
-
Fedt:32 %
-
Protein:47 %
-
Kulhydrat:21 %
sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp, og hold den varm. Gem lidt af kogevandet.
- Snit aspargesbroccolien.
- Varm olien i en stor sauterpande, og steg hvidløg og broccoli, til broccolien er mør, men stadig har bid.
- Vend edamamebønner og pasta i – eventuelt sammen med lidt af kogevandet.
- Varm det hele godt igennem og smag til med salt, peber samt hakket mynte.
- Anrét pastaen i varme tallerkener og top med smuldret gedeost.