Grønkålssalat med valnødder og tranebær
SPONSORERET indhold

Grønkålssalat med valnødder og tranebær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Vi giver dig her opskriften på den nemme grønkålssalat med valnødder og tranebær.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
02. jan. 2019 | Opskrift | Fit living
4 personer | Total: 12 min

Ingredienser

Dressing:

1 spsk. grov sennep
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. flydende honning
2 spsk. citronsaft
1 spsk. lys eddike

Salat:

200 g grønkål
2 æbler
Lidt citronsaft
100 g valnødder
50 g tørrede tranebær

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    288 Kcal
  • Fedt:
    55 %
  • Protein:
    9 %
  • Kulhydrat:
    36 %

Sådan gør du

  1. Rør en dressing af de to slags sennep samt honning, citron og eddike.
  2. Rib grønkålen, og hak den fint. Vend kålen med dressingen.
  3. Skær æblerne i både, og dryp dem med lidt citronsaft.
  4. Rist valnødderne kort.
  5. Vend forsigtigt æblet i kålen, og anrét salaten med valnødder og tranebær og servér straks.

Anbefalet til dig