SPONSORERET indhold
Grønkålssalat med valnødder og tranebær
Vi giver dig her opskriften på den nemme grønkålssalat med valnødder og tranebær.
4 personer |
Total: 12 min
Ingredienser
Dressing:
1 spsk. grov sennep
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. flydende honning
2 spsk. citronsaft
1 spsk. lys eddike
Salat:
200 g grønkål
2 æbler
Lidt citronsaft
100 g valnødder
50 g tørrede tranebær
Næringsindhold
-
Energi pr. person:288 Kcal
-
Fedt:55 %
-
Protein:9 %
-
Kulhydrat:36 %
Sådan gør du
- Rør en dressing af de to slags sennep samt honning, citron og eddike.
- Rib grønkålen, og hak den fint. Vend kålen med dressingen.
- Skær æblerne i både, og dryp dem med lidt citronsaft.
- Rist valnødderne kort.
- Vend forsigtigt æblet i kålen, og anrét salaten med valnødder og tranebær og servér straks.
Tip
Du kan riste valnøddekernerne let, hvis du vil. Det fremhæver smagen. Men de må endelig ikke riste for længe, så bliver de bitre.