Opskrift på groft brød med kapersmayo og kylling
SPONSORERET indhold

Groft brød med kapersmayo og kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Brug evt. en kyllingerest til denne mad.

Af: Frantz Lundby Foto: Line Thit Klein
16. okt. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 25 min

Ingredienser

2-4 skiver groft brød

4 kylling inderfiletter (eller kyllingepålæg)

2 skiver serranoskinke

2 spsk mayonnaise

1 tsk kapers

4 blade friseésalat (eller anden salat)

2 spsk rå frisk majs (eller fra dåse)

4 skiver skalotteløg

1 spsk persille.

2-4 skiver groft brød
4 kylling inderfiletter (eller kyllingepålæg)
2 skiver serranoskinke
2 spsk mayonnaise
1 tsk kapers
4 blade friseésalat (eller anden salat)
2 spsk rå frisk majs (eller fra dåse)
4 skiver skalotteløg
1 spsk persille.

Sådan gør du:

Rist brøddet og halvér det evt.
Krydr kylling med salt og peber og steg den i ovnen sammen med serranoskinke ved 200 grader i 10 min. Køl det let af.
Bland mayonnaise og hakket kapers og smør det på brødet.
Læg friséesalat, kylling, majskorn, og serranoskinke på.
Pynt med skalotteløg og persille.

Prøv også rugbrød med flødeost, grønkål og røget laks