SPONSORERET indhold
Groft brød med kapersmayo og kylling
Brug evt. en kyllingerest til denne mad.
4 |
Total: 25 min
Ingredienser
2-4 skiver groft brød
2-4 skiver groft brød4 kylling inderfiletter (eller kyllingepålæg)
2 skiver serranoskinke
2 spsk mayonnaise
1 tsk kapers
4 blade friseésalat (eller anden salat)
2 spsk rå frisk majs (eller fra dåse)
4 skiver skalotteløg
1 spsk persille.
4 kylling inderfiletter (eller kyllingepålæg)
2 skiver serranoskinke
2 spsk mayonnaise
1 tsk kapers
4 blade friseésalat (eller anden salat)
2 spsk rå frisk majs (eller fra dåse)
4 skiver skalotteløg
1 spsk persille.
Sådan gør du:
Rist brøddet og halvér det evt.
Krydr kylling med salt og peber og steg den i ovnen sammen med serranoskinke ved 200 grader i 10 min. Køl det let af.
Bland mayonnaise og hakket kapers og smør det på brødet.
Læg friséesalat, kylling, majskorn, og serranoskinke på.
Pynt med skalotteløg og persille.