Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på groft brød med kapersmayo og kylling
Foto: Line Thit Klein Groft brød med kapersmayo og kylling

Opskrift på groft brød med kapersmayo og kylling

Groft brød med kapersmayo og kylling

Brug evt. en kyllingerest til denne mad.

clock 25 minutter
printer Print
plate 4
2-4 skiver groft brød

4 kylling inderfiletter (eller kyllingepålæg)

2 skiver serranoskinke

2 spsk mayonnaise

1 tsk kapers

4 blade friseésalat (eller anden salat)

2 spsk rå frisk majs (eller fra dåse)

4 skiver skalotteløg

1 spsk persille.

2-4 skiver groft brød
4 kylling inderfiletter (eller kyllingepålæg)
2 skiver serranoskinke
2 spsk mayonnaise
1 tsk kapers
4 blade friseésalat (eller anden salat)
2 spsk rå frisk majs (eller fra dåse)
4 skiver skalotteløg
1 spsk persille.

Sådan gør du:

Rist brøddet og halvér det evt.
Krydr kylling med salt og peber og steg den i ovnen sammen med serranoskinke ved 200 grader i 10 min. Køl det let af.
Bland mayonnaise og hakket kapers og smør det på brødet.
Læg friséesalat, kylling, majskorn, og serranoskinke på.
Pynt med skalotteløg og persille.

Prøv også rugbrød med flødeost, grønkål og røget laks

Se, hvad vi ellers skriver om: Madpakke, Sandwich, Dansk mad og Frokost