SPONSORERET indhold
Grøn pasta
Lyst til pasta? Denne skønne ret med aubergine & ricotta tager bare få minutter at lave.
4
Ingredienser
1 aubergine
500 g små tomater
2 fed knust hvidløg
1 spsk olivenolie
1 spsk lys balsamico
salt, friskkværnet
peber
500 g fuldkornstagliatelle
1 bdt. rucola
1 bøtte ricotta
Næringsindhold
-
Energi pr. person:570 Kcal
-
Fedt:17 %
-
Protein:15 %
-
Kulhydrat:68 %
Sådan gør du:
Skær auberginen i strimler og tomaterne i halve. Bland dem i en skål med knust hvidløg, olie, balsamico samt salt og peber. Sæt vand over til pastaen og kog den efter anvisningen på pakningen. Varm en stor wok eller sauterepande og steg aubergine tomatblandingen heri under omrøring i 3 minutter. Vend den kogte pasta og rucola i panden. Smag til med salt og peber og server med ricotta, som man hver især vender i sin portion pasta.