salat
SPONSORERET indhold

Grøn pastasalat med asparges

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Pastasalat med masser af grønsager vendt med en dressing baseret på ristede kapers.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Nielsen
02. maj. 2012 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

200 g fuldkornspasta
1 lille courgette
½ bakke babyspinat
250 g snittede, grønne asparges
Blade af 1 lille bundt basilikum.

Dressing med sprødstegte kapers:
1 lille glas velafdryppede kapers, ca. 35 g
2 spsk olivenolie
1-2 spsk balsamico
Salt, peber
125 g serranoskinke i tynde skiver
50 g høvlet manchego

TILBEHØR: 200 g speltbrød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    520 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    21 %
  • Kulhydrat:
    51 %

Sådan gør du:

 Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og afkøl den (kan gøres i forvejen).

Snit courgetten i tynde stave og bland pasta, courgettestave, spinat, asparges og basilikumblade.

Lav dressingen. Tryk kapersene tørre. Varm olien i en lille pande og rist kapersene sprøde heri. Flyt panden fra varmen, tilsæt balsamico samt salt og peber.


Bland dressingen med salaten, læg tynde skiver serranoskinke og manchego på toppen og server med brød.