Grøn pastasalat med asparges
Pastasalat med masser af grønsager vendt med en dressing baseret på ristede kapers.
Ingredienser
200 g fuldkornspasta
1 lille courgette
½ bakke babyspinat
250 g snittede, grønne asparges
Blade af 1 lille bundt basilikum.
Dressing med sprødstegte kapers:
1 lille glas velafdryppede kapers, ca. 35 g
2 spsk olivenolie
1-2 spsk balsamico
Salt, peber
125 g serranoskinke i tynde skiver
50 g høvlet manchego
TILBEHØR: 200 g speltbrød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:520 Kcal
-
Fedt:28 %
-
Protein:21 %
-
Kulhydrat:51 %
Sådan gør du:
Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og afkøl den (kan gøres i forvejen).
Snit courgetten i tynde stave og bland pasta, courgettestave, spinat, asparges og basilikumblade.
Lav dressingen. Tryk kapersene tørre. Varm olien i en lille pande og rist kapersene sprøde heri. Flyt panden fra varmen, tilsæt balsamico samt salt og peber.
Bland dressingen med salaten, læg tynde skiver serranoskinke og manchego på toppen og server med brød.