Grøn salat med bøf
Masser af kød og grønsager med masser af smag.
Ingredienser
2 gode, møre bøffer u. ben (ca. 400 g i alt)
Marinade:
1 spsk god sojasauce
1 tsk honning
2 spsk fish sauce
1 spsk olie
1 hakket chili
salt, friskkværnet peber
1 agurk i strimler
200 g kogte fuldkornsnudler
kødet af 2 avokadoer i både
½ snittet iceberg eller anden salat, f.eks. Lola Rosa
2-3 snittede salatløg
1 bdt. mynte
1 koriander
Sådan gør du:
Læg bøfferne i et fad. Pisk marinaden sammen, smag den til, og vend den med kødet, der marinerer ca. 1 times tid. Tag kødet op, tryk det tørt, og steg det i en god varm pande, evt. en grillpande i 2-3 minutter på hver side, alt efter hvor gennemstegt du ønsker kødet. Dryp marinaden over, og lad kødet trække, før det skæres i skiver og vendes med de øvrige ingredienser.
Energi pr. person: 440 kcal, fedt 25%, protein 30%, kulhydrat 45%