Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 løg (finthakket)
2-3 fed hvidløg (finthakkede)
1-2 spsk olivenolie
2 kartofler (skrællede, tern)
¾ hønse- eller grønsagsbouillon
250 g frisk spinat (eller 200 g frossen helbladet spinat)
salt og peber
Tilbehør:
brød
revet parmesanost
- Steg løg og hvidløg bløde og blanke i en gryde med i ca. 10 min. (de skal ikke brune).
- Vend kartoffelternene i gryden, krydr med salt og peber og tilsæt bouillon.
- Giv det et opkog og lad suppen simre, til kartoflerne er helt møre (ca. 10 min.).
- Skyl spinaten grundigt og slyng den tør. Vend spinaten i gryden lidt ad gangen, men gem ca. ¼ til senere.
- Blend suppen jævn og smag til med salt og peber. Vend det sidste spinat i suppen og servér med brød og parmesanost.