Grønærtedip

Foto: Thomas Hergaard

Grønærtedip - opskrift fra Hjemmet

Grønærtedip

Servér den smukke dip til rå grønsager, chips eller brød. Prøv f.eks. at pensle rugbrødsskiver med lidt olivenolie, skær dem i stave og rist dem sprøde ved 200 grader i 6-8 min.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (4-6 personer)
Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Kogetid: 4 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
2 fed hvidløg
500 g grønne ærter (frosne)
50 g parmesanost (revet)
2 spsk olivenolie
frisk mynte (skyllet)
citronsaft
ca. 1 dl yoghurt (eller fromage frais)
salt og peber

  1. Giv de pillede hvidløgsfed et opkog, hæld dem på en sigte og gentag med rent koldt vand 3-4 gange.
  2. Kog 1 liter vand med 1 tsk salt. Hæld de frosne ærter i gryden og giv dem et opkog. Hæld dem straks i en sigte.
  3. Hæld ærter og hvidløg i en foodprocessor og kør til mos. Tilsæt parmesan, olie og mynte og kør til passende konsistens.
  4. Smag til med citronsaft, salt og peber. Justér konsistensen med yoghurt.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Tilbehør