SPONSORERET indhold
Grønne linser og rødder
Vil du tabe dig − og må vægttabet godt holde? Så prøv denne opskrift
Af: Lone Helleskov / Opskrifter Christian Bitz og Arne Astrup
Foto: Mikkels Adsbøl
4
Ingredienser
200 g grønne linser
2 gulerødder, skrællet og revet
1 grapefrugt, skåret i fileter
50 g fast ost, revet
2 rødbeder, skrællet, skåret i tynde skiver
½ bdt. dild, hakket groft
½ rødkål, skåret i tynde strimler
2 spsk valnøddeolie
Sådan gør du:
Kog linserne som anvist på pakken. Hæld vandet fra linserne. Tilsæt gulerødder og dild samt grapefrugt, mens linserne endnu er lune. Smag til med salt og peber.
Vend med ost og resten af ingredienserne. Server straks.
Tip! Brug gerne linser fra Puy. De er lidt dyrere, men de smager bedre og har mere bid end de billige varianter
Opskriften er fra bogen Verdens bedste kur af Arne Astrup og Christian Bitz