Grønsager i karry
Foto: Maria Warnke Nørregaard

Grønsager i karry

Grønsager i karrysky

Grøn mad hitter.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)

Karrysky:
1-2 tsk rød karrypasta
1 finthakket løg
1 spsk olie 
5-6 hønse- eller grønsagsbouillon 
500 g små, nye, skrubbede kartofler 
3 gulerødder i stave
150 g grønne bønner 
2-3 rødløg i kvarter
salt, peber
1 hovedsalat i kvarter 

Crumble: 
2 fed finthakket hvidløg
2 spsk hakket persille
2 spsk reven skal af økologisk citron

Sådan gør du: Svits karrypasta og løg let i olie. Hæld kogende bouillon over, læg kartoflerne i, og lad den snurre i 5-6 minutter, før gulerødderne kommes ved. Kog videre i 3-4 minutter, og læg derefter bønner og løg i gryden. Kog, til grønsagerne lige netop er møre, men stadig har bid. Smag til med salt og peber, vend salaten i, og drys hvidløg, persille og citronskal på toppen.

● ● ● Energi pr. person: 250 kcal, fedt 20%, protein 11%, kulhydrat 69%

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad og Aftensmad