Grønsagssalat
SPONSORERET indhold

Grønsagssalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
05. maj. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(8 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
4-6 gulerødder
1 gul squash
1 grøn squash
1 rødløg
Dressing:
¾ dl citronsaft
1½ dl olivenolie
evt. 1 fed hvidløg
frisk oregano eller tørret
salt og peber

  1. Skræl gulerødderne og vask squashene. Brug skrælleren til at „skrælle” grønsagerne i tynde, lange skiver.
  2. Pil rødløget og halvér det fra rod til top. Skær løget i meget tynde skiver.
  3. Pisk citronsaft sammen med olivenolie, knust hvidløg (kan udelades), finthakket oregano, salt og peber.
  4. Vend grønsagerne i dressingen og lad salaten trække 5 min.