SPONSORERET indhold
Grove ringe
Ved at lave en fordej aftenen før får du grovbrød, der smager ekstra godt – og så går det hurtigt næste morgen.
10 stk.
Ingredienser
1 dl yoghurt el. lign
2 dl vand
1½ tsk. salt
12 g (¼ pk.) gær
200 g fuldkornshvedemel
200 g durummel
3 spsk. rapsolie
lidt mel, gerne pizzamel
durummel til formning
- Pisk yoghurt, vand, salt, gær, fuldkornsmel, durummel og olie sammen og stil blandingen på køkkenbordet natten over.
- Ælt dejen færdig med lidt mel, og del den i 10 lige store boller. Tril dem i durum, og form bollerne til ringe ved at stikke pegefingrene gennem dejen og køre dem rundt om hinanden. Ringene skal være store og åbne, når de lægges til efterhævning på pladen.
- De efterhæver ca. 20 min. og bages ved 225 gr. i ca. 12 min.