
Foto: Find opskriften på guaccamoledippen her.
Skøn guacamoledip
Prøv den skønne guacamoledip, der er perfekt som tilbehør til en masse retter.
plate
2 personer
Af Louisa Lorang
Ingredienser
¼ fed hvidløg
3 avocado
3-4 spsk. limesaft
1 tomat
1 lille rødløg
Salt
Lidt hakket koriander
Næringsindhold
- Energi pr. person:
- 423 Kcal
- Fedt:
- 76 %
- Protein:
- 5 %
- Kulhydrat:
- 19 %
Sådan gør du
- Gnid en morter eller en skål med hvidløg.
- Flæk avocadoerne og skrab massen ud med en ske. Mos det i morteren eller i en skål med en gaffel. Smag til med lime.
- Del tomaten i kvarte – skær kernerne fri med en kniv, og kassér dem.
- Hak tomaterne og rødløget fint, og vend det hele sammen med avocadomassen, og smag til med salt, lidt hakket koriander og eventuelt mere lime.
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: