Skøn guacamoledip
Foto: Anders Schønnemann Find opskriften på guaccamoledippen her.

Skøn guacamoledip

Prøv den skønne guacamoledip, der er perfekt som tilbehør til en masse retter.

printer Print
plate 2 personer

¼ fed hvidløg
3 avocado
3-4 spsk. limesaft
1 tomat
1 lille rødløg
Salt
Lidt hakket koriander

Energi pr. person:
423 Kcal
Fedt:
76 %
Protein:
5 %
Kulhydrat:
19 %

Sådan gør du

  1. Gnid en morter eller en skål med hvidløg.
  2. Flæk avocadoerne og skrab massen ud med en ske. Mos det i morteren eller i en skål med en gaffel. Smag til med lime.
  3. Del tomaten i kvarte – skær kernerne fri med en kniv, og kassér dem.
  4. Hak tomaterne og rødløget fint, og vend det hele sammen med avocadomassen, og smag til med salt, lidt hakket koriander og eventuelt mere lime.
Se, hvad vi ellers skriver om: Guacamole, Avocado, Dip og Tilbehør