Opskrift på gulerodssuppe
SPONSORERET indhold

Krydret gulerodssuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
02. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

2 tsk spidskommen
1 tsk korianderfrø
1 knsp chiliflager
2 spsk olivenolie
700 g gulerødder i grove stykker
150 g røde linser
ca. 1,2 l grøntbouillon
salt, friskkværnet peber.

Servering:
50 g ristede, hakkede mandler
1 dl græsk yoghurt 10%
lidt frisk koriander eller fintskåret purløg
2 pakker naan.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    680 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    17 %
  • Kulhydrat:
    53 %

Sådan gør du

Rist alle krydderier et par minutter på en tør pande.

Varm olien i en gryde og sautér gulerødder og linser heri, tilsæt krydderierne samt bouillon og lad det hele snurre under låg, til gulerødderne er møre og linserne kogt ud.

Blend og smag suppen til med salt og peber, og servér med græsk yoghurt, ristede mandler samt kryddergrønt og lune naan-brød.