SPONSORERET indhold
Krydret gulerodssuppe
Af: Vibeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Andreas Wiking
4
Ingredienser
2 tsk spidskommen
1 tsk korianderfrø
1 knsp chiliflager
2 spsk olivenolie
700 g gulerødder i grove stykker
150 g røde linser
ca. 1,2 l grøntbouillon
salt, friskkværnet peber.
Servering:
50 g ristede, hakkede mandler
1 dl græsk yoghurt 10%
lidt frisk koriander eller fintskåret purløg
2 pakker naan.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:680 Kcal
-
Fedt:30 %
-
Protein:17 %
-
Kulhydrat:53 %
Sådan gør du
Rist alle krydderier et par minutter på en tør pande.
Varm olien i en gryde og sautér gulerødder og linser heri, tilsæt krydderierne samt bouillon og lad det hele snurre under låg, til gulerødderne er møre og linserne kogt ud.
Blend og smag suppen til med salt og peber, og servér med græsk yoghurt, ristede mandler samt kryddergrønt og lune naan-brød.