Gurli Gris chokolademousse a la mudder
SPONSORERET indhold

Gurli Gris chokolademousse a la mudder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Til en sjov Gurli gris fødselsdag hører selvfølgelig også en 'ægte' mudderpøl - her i form af en chokolademousse.

Af: Frk. Fryd Foto: Froekenfryd.dk
26. sep. 2019 | Mad | Vores Børn

Ingredienser

125 g. mørk chokolade
2,5 dl. piskefløde
3 spsk. sukker
3 stk. past. æggeblommer

Opskriften er fra Froekenfryd.dk 

Sådan laver du Gurli Gris chokomousse

  1. Hak chokoladen fint, og smelt det over vandbad.
  2. Pisk æggeblommer og sukker til det er lyst og luftigt.
  3. Pisk fløden til flødeskum.
  4. Hæld den smeltede chokolade langsomt i æggene, mens der piskes. Vend tilsidst flødeskum i.
  5. Kom chokolademoussen i små glas eller i en skål, og stil det på køl mindst et par timer inden servering. Pynt evt. med flødeskum.

Opskriften er lavet af Frk. Fryd Se flere af hendes skønne ideer på Frk. Fryd.dk følg hende på instagram her