Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: 15 min.
1 dl mælk
2 skiver hvidt brød (uden skorpe)
500 g magert oksekød
1 løg
1 dl persille
2 tsk. citronskal (økologisk)
1 tsk. tørret timian (eller oregano)
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt koriander
salt og peber
2 æg
150 g feta (eller salatost)
olie (til stegning)
Tilbehør: kartofler og salat
- Hæld mælken over brødet, og lad det trække.
- Rør kød, revet løg, hakket persille, fintrevet citronskal, timian, spidskommen, koriander, salt og peber sammen med æggene.
- Pluk brødet i stykker, og rør det i farsen.
- Form farsen til 8-10 flade bøffer. Fordél osten på dem, og pak osten ind i farsen.
- Steg bøfferne i 7-8 min. på hver side i olie, og servér dem med kartofler og salat.