Haresmåkager
SPONSORERET indhold

Haresmåkager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
29. mar. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
30-40 stk.

Ingredienser

250 g hvedemel
½ tsk. hjortetakssalt
2 tsk. vaniljesukker
125 g smør
85 g sukker
1 æg
1 hareudstikker (fåes hos www.kagebutikken.dk)
Glasur:
3 dl flormelis
2 spsk. kogende vand
gul frugtfarve
samt øjne af sølvkagekugler

  1. Bland hvedemel, hjortetakssalt og vaniljesukker i en skål. Skær smørret i tern, og smuldr det hele sammen. Kom sukker og æg i, og ælt det sammen. Stil dejen i køleskabet i ca. ½ time.
  2. Rul dejen ud med en kagerulle på et meldrysset bord, og udstik kagerne. Læg dem på bagepapir på en bageplade, og bag dem ca. 8 min. ved 200 gr. midt i ovnen.
  3. Rør glasuren sammen, og kom den evt. i en sprøjtepose med en lille tylle. Pynt kagerne med glasur, og gi