Havre-kokos-granola med mørk chokolade
Ingredienser
12 - 15 kager
2 spsk smør
3 spsk flydende honning
150 g grovvalsede havregryn
4 spsk kokosmel
200 g mørk chokolade
3 spsk kokosolie
Sådan gør du
Smelt smørret på en pande, og tilsæt honningen, rør rundt, til det er blandet. Tilsæt havregryn og kokosmel, og rist over middel varme, indtil grynene er gyldne og let karamelliserede. Lad dem køle helt af på et stykke bagepapir, det gør ikke noget, hvis det klumper lidt. Smelt chokoladen sammen med kokosolien over vandbad, og vend den helt afkølede granola med chokoladen.
Sæt blandingen i skefulde som små toppe på en bageplade med bagepapir, det gør ikke noget, at de flyder lidt ud. Lad dem stå på et køligt sted, indtil de er faste, og opbevar dem på køl i en lufttæt beholder, med bagepapir imellem lagene.
PRØV OGSÅ: Mørk chokolade pleskner med nødder og bær