Havremuffins
SPONSORERET indhold

Havremuffins

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skal det gå særlig hurtigt om morgenen, sætter du frem og vejer af aftenen forud.

Af: Karen Hare Foto: Jesper Glyrskov
12. maj. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
7 stk.

Ingredienser

75 g smør
1 spsk. sukker
½ tsk. salt
75 g havregryn
1 æg
1 ½ dl kærnemælk
100 g mel
Pensling og drys:
havregryn
sukker
kanel
lidt smeltet smør

  1. Rør smørret blødt med sukker og salt, tilsæt grynene og derefter æg og kærnemælk. Til sidst røres melet i dejen, og den fordeles i muffinsforme.
  2. Overfladen drysses med sukker, havregryn og kanel og dryppes med lidt smeltet smør.
  3. Bages ved 225 gr. i ca. 20 min.