SPONSORERET indhold
Havrepandekager
Pandekager slankemad? Ja, du læste rigtigt...
Ingredienser
30 g havregryn
1½ dl vand
¼ banan
1 æg
5 g mel
lidt vaniljekorn
lidt reven limeskal (øko)
ca. 1–2 spsk åblomst Multisød
50 g blåbær
10 g DDV Plante 70 til stegning
Sådan gør du:
Kog havregryn med vandet til grød, og afkøl den. Mos bananen, og pisk den i havregrøden.
Tilsæt æg, mel, vaniljekorn og reven limeskal. Tilsæt Multisød, og vend forsigtigt blåbærrene i dejen, men gem lidt til pynt. Varm fedtstoffet op på en pande. Steg pandekagerne gyldne på begge sider.
Server de lune pandekager med blåbær og reven limeskal sammen med kaffe eller te.
Kalorier: 278 kcal
Protein: 12 g (17 procent)
Kulhydrat: 29 g (46 procent)
Fedt: 11 g (37 procent)
Kostfibre: 5 g
Tip
Byt havregryn ud med ruggryn.